
Perfectă pentru zilele călduroase de vară sau chiar primăvara, când parcă ai mânca o supă plină de vitamine, dar fără să simți căldura care vine la pachet cu gustul plăcut și nutrienții din ea: supa raw de broccoli!
Dacă nu ai mai făcut supă raw până acum, e momentul să încerci, pentru că uiți de timpul petrecut lângă oala în care fierb legumele. Totul este gata în mai puțin de 10 minute și garantăm că primești maxim de vitamine și minerale, care de obicei se pot pierde în timpul fierberii.

Supă raw de broccoli
Fresh și plină de vitamine și minerale. Tot ce poți cere de la o supă în zilele mai călduroase!
Cook Time 10 mins
Servings 2 porții
Ingredients
Supa raw de broccoli
- 600 ml apă filtrată
- 140 g broccoli (doar buchetele, fără tijă)
- 1 avocado
- 4 g pătrunjel
- 7,5 g fulgi de drojdie inactivă
- 7,5 g suc lămâie
- 3 g pudră usturoi
- 3 g pudră de ceapă
Cremă de caju
- 130 g caju hidratat
- 120 ml apă
- 5 ml suc lămâie
- 3 g sare
Instructions
- Toate ingredientele pentru crema de caju se mixează în blender la viteză mare, până obținem o textură omogenă. Jumătate din acest amestec se păstrează în blender, iar cealaltă jumătate se păstrează pentru decor, într-un vas separat.
- Peste crema de caju rămasă în blender adăugăm toate ingredientele pentru supă. Mixăm la viteză mare până obținem o textură omogenă, ca o supă. Asezomăm după gust cu sare și piper.
- Turnăm supa în boluri și decorăm cu câte 2 linguri din crema de caju rămasă, pătrunjel proaspăt și piper.
Notes
*Sursă rețetă: www.nutritionrefined.com