logo-sevabloom
  • Acasă
  • Cursuri
    • Cooking
    • Dezvoltare personală
    • Parenting
  • Mentori
  • Despre noi
  • Contact
  • Contul meu
Meniu
  • Acasă
  • Cursuri
    • Cooking
    • Dezvoltare personală
    • Parenting
  • Mentori
  • Despre noi
  • Contact
  • Contul meu
0,00 €

Coșul meu

Zilele de vară cer mese cât mai light, fresh și pline de culoare. Salatele, sucurile și bowlurile încărcate cu nutrienți sunt printre preferatele noastre în sezonul estival și credem că și ție îți tot fac cu ochiul, așa că această salată cu avocado și sfeclă roșie s-ar putea să te inspire pentru masa de prânz.

Ai nevoie de sfeclă coapă sau fiartă, pe care o poți cumpăra de-a gata sau o poți pregăti chiar tu cu apoximativ o oră înainte de a face salata, pentru a avea timp să se răcească înainte de a o amesteca cu celelalte ingrediente. O să mai ai nevoie de câteva ciuperci portobello, din acelea mari, pe care le vom găti într-o tigaie grill timp de aproximativ 10 minute, cât să devină suculente. Totul vine pe un pat de salata rucola sau un mix de salată la alegere, la care poți adăuga câteva bucățele de halloumi sau nuci caju prăjite, pentru varianta vegană.

Simplu și rapid, fresh și delicios!

Salată cu avocado și sfeclă roșie

Prânzul perfect pentru o zi călduroasă de vară, o salată fresh și colorată cu avocado și sfeclă roșie!
Print Recipe Pin Recipe
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 4 ciuperci portobello
  • 1 cutie salată rucola
  • 1 ceapă roșie
  • 2 avcado copți
  • 2 sfecle roșii fierte/coapte și răcite
  • 1 pachet halloumi *sau 100 g nuci caju prăjite, pentru varianta vegană
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie stoarsă

Instructions
 

  • Ciupercile se ung cu ulei, sare și piper și se prăjesc într-o tigaie grill timp de câteva minute, până se pătrund și devin moi și suculente.
  • Uleiul se amesteca cu sucul de lămâie. Avocado se taie felii și sfecla cuburi. Dacă folosim halloumi, acesta se prăjește în tigaie câteva minute, până devine auriu.
  • Amestecăm toate ingredientele în bol și asezonăm cu sare și piper.
  • Enjoy!
PrevÎnapoiBomboane raw-vegane cu cocos
ÎnainteAtelier de Ciocolata Artizanala, cu Chef Stefan NitaNext

Cursuri și oferte speciale de pre-vânzare:​​​

cursuri-cooking-sarbatori
-5% pentru membri
Rețete pentru Sărbători alt-FEL
Cooking

100,00 €

  • 13 episoade
  • 15 minute durata medie
  • 150 minute total
vezi curs

— OR —

Curs in Promotie
Meat replacement
Cooking

90,00 €

  • 21 episoade
  • 15 minute durata medie
  • 280 minute total
vezi curs

— OR —

Curs in Promotie
Branzeturi vegane
Cooking

90,00 €

  • 11 episoade
  • 10 minute durata medie
  • 100 minute total
vezi curs

— OR —

Curs in Promotie
Curs de ciocolată artizanală
Cooking

110,00 €

  • 12 episoade
  • 15 minute durata medie
  • 176 minute total
vezi curs

— OR —

-5% pentru membri
Micul dejun perfect
Cooking

90,00 €

  • 20 episoade
  • 15 minute durata medie
  • 312 minute total
vezi curs

— OR —

-5% pentru membri
Torturi și deserturi Raw
Cooking

150,00 €

  • 20 episoade
  • 20 minute durata medie
  • 360 minute total
vezi curs

— OR —

Abonează-te pentru noutăți

Adresă

Privighetorilor Business Center Aleea Privighetorilor 80, et. 4, sectorul 1, București

Telefon

+4 0742 070 242

Scrie-ne

contact@sevabloom.ro

Inspirație de viață bună.
Fără cai verzi pe pereți.

Facebook Instagram Linkedin Youtube Vimeo
  • Despre noi
  • Întrebări frecvente
Meniu
  • Despre noi
  • Întrebări frecvente
  • Cooking
  • Dezvoltare personală
  • Parenting
Meniu
  • Cooking
  • Dezvoltare personală
  • Parenting
  • GDPR
  • Politică de cookies
  • Termeni și condiții
Meniu
  • GDPR
  • Politică de cookies
  • Termeni și condiții

© Sevabloom 2020 | Developed by Bluzz Version