La școala de bucătari, una dintre cele mai importante lecții este cea despre micul-dejun. Poate pentru că este considerată cea mai importantă masă a zilei sau poate pentru că un sos Hollandaise îi poate pune chiar și pe cei mai buni bucătari în dificultate. Ei bine, nu trebuie să faci o școală specială ca să pregătești un mic dejun ca la restaurant și nici să te stresezi că nu îți iese sosul hollandaise. Cursul de breakfast este structurat în așa fel încât informațiile pe care le primești să fie simple, dar eficiente și tu să ai tot timpul la dispoziție pentru a te juca cu rețetele din curs, în ritmul ales de tine.
Vei învăța cum să faci un mic dejun sănătos pentru întreaga familie, dulce sau sărat, care să nu îți ia mult timp, dar care să te încarce de energie. Pe lângă cele 14 rețete de mic dejun plant-based și rețete de mic dejun din bucătăria clasica, vei primi și informații prețioase despre hrana lichidă, adică tot ce trebuie să știi despre legume, fructe și cum le poți combina corect, astfel încât să îți faci propriul tău meniu.
Pentru o dimineață așa cum îți dorești!
Ei bine, cursul de breakfast este pentru tine, indiferent de preferințele tale alimentare, fie că alegi să mănânci plant-based sau alegi să te bucuri de beneficiile oului.
În 20 episoade cu o durată medie de 15 minute pe episod, dintre care 14 rețete de mic dejun plant-based și 4 rețete de mic dejun clasic, vei învăța cum să faci un mic dejun sănătos pentru întreaga familie, dulce sau sărat, care să nu îți ia mult timp, dar care să te încarce de energie. Trei dintre episoade sunt dedicate hranei lichide, pentru ca tu să ai toate informațiile necesare despre legume, fructe și cum le poți combina corect.
Ce obții de pe urma acestui curs?
- Plan de mic dejun cât pentru două săptămâni. Rețetele din acest curs sunt numeroase și diverse, astfel îți poți planifica un mic dejun sănătos diferit în fiecare zi, fără să te plictisești.
- Alternative plant-based la cele mai iubite preparate pentru micul dejun, precum scrambled eggs, omletă, clătite. Astfel, vei putea să prepari cel mai sănătos mic-dejun pentru cei dragi.
- Cunoștințe pe care bucătarii din restaurante le învață în școlile de specialitate, comprimate în episoade scurte și clare, care îți oferă libertatea de a le practica când dorești tu, în confortul propriei bucătării.