Ai adoptat o alimentație plant-based, ai o intoleranță, ții post sau pur și simplu vrei să reduci consumul de carne.
Ești la un grătar cu prietenii sau la o cină liniștită cu familia. Toată lumea mănâncă cu poftă, pe când tu…savurezi garnitura.
Te-ai regăsit vreodat în scenariul de mai sus?
Știm că vrei să te bucuri în continuare de aceste momente alături de cei dragi, de un burger suculent și savuros sau de o lasagna delicioasă. Știm că vrei să faci acest lucru fără vină și știm că ești în căutare de alternative plant-based pentru cele mai iubite preparate.
Căutările tale se opresc aici.
Cu acest curs vei învăța tot ce este nevoie pentru a reproduce gustul, aroma și textura preparatelor pe bază de carne tocată, în varianta lor plant-based.
Cel mai important, vei învăța principiile care stau la baza acestor preparate, astfel încât să păstrezi nivelul de proteine pe care îl cauți în aceste produse.
Plin de gust și savoare, provocator și captivant.
Cursul “Meat replacement” te va învăța tot ce e nevoie să știi despre înlocuitorii de carne, de la 5 variante diferite de burger – cu toate elementele sale (maioneză vegană, sos BBQ, salate), la paste tip lasagna și bolognese și multe alte preparate care vor ține cu success locul oricărui preparat pe bază de carne.
Fii pregătit sa îi suprinzi pe toți cei dragi!
Ce obții de pe urma acestui curs?
- Momente de bucurie alături de cei dragi. Nu mai trebuie să spui “pas” momentelor alături de cei dragi care implică preparate pe bază de carne. Vei putea să aduci chiar tu burgerii, sosurile, pastele. Crede-ne că nici nu vor ști că sunt plant-based (decât dacă le spui tu secretul).
- Alternative plant-based la cele mai îndrăgite preparate pe bază de carne. Înveți cum să reproduci textura, gustul și aroma preparatelor din carne, păstrând nivelul de proteină, astfel încat vei putea înlocui carnea cu o variantă plant-based în ORICE preparat dorești.
- Mulțumirea oricărui gust, indiferent de intoleranțe sau alergii. Vei învăța o mulțime de variante plant-based pentru carne, astfel încât să mulțumești pe oricine vrea să se bucure de ele, chiar dacă suferă de o intoleranță la gluten, soia sau nuci.