
Ciocolata artizanală este un dulce preparat din ingrediente simple si curate.
Acest lucru inseamna ca atunci cand mananci ciocolată traiesti experienta unica de a savura o ciocolata cu gust intens de cacao, din ingrediente integrale de cea mai buna calitate.
Ce-ar fi daca ai putea sa iti faci acasa propria ciocolata si sa oferi aceasta experienta unica tuturor celor pe care ii iubesti, ori de cate ori vine pofta de dulce?
Din iubire pentru ciocolata Chef Stefan Nita a creat cel mai complet Atelier de Ciocolata Artizanala.
Atelierul este croit pentru toti cei care vor sa invete cum sa transforme ingredientele simple de cea mai buna calitate in ciocolata artizanala.
Chef Stefan Nita iti va dezvalui principiile de baza ale ciocolatei intr-un atelier intensiv de 6 ore in care vei simti gustul adevarat de ciocolata, vei invata sa prepari cele mai delicioase tablete si vei afla care sunt secretele unui ciocolatier cool.
Vei invata cele mai importante secrete al prepararii ciocolatei – care este drumul de la fructul de cacao la tableta de ciocolata, care este si cum se face fiecare pas pe acest drum, cum temperezi ciocolata, cum alegi ingredientele si de unde si chiar cum poti transforma pasiunea pentru ciocolata intr-un mic business.
Vei invata si vei prepara cu mainile tale urmatoarele retete cu ciocolata:
– Tablete de ciocolata
– Ciocolata décor
– Brownie
Cand si unde se intampla Atelierul de Ciocolata Artizanala
Data: Sambata, 26 martie 2022
Locatie: rawia, Str. Putul lui Zamfir, Nr. 50
Participanti: 15
Interval orar: 10:00 – 16:00
Pret: 300 lei
——————————————————–
Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati chefi vegetarieni din Romania.
Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.
Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.
Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale.
A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.
Vrei sa te inscrii, dar ai cateva curiozitati sau nelalamuriri?
Scrie-ne un email: diana@rawdia.ro
Contacteaza-ne telefonic: 0742.070.242
Sau whatsapp: 0742.070.242