
Chef Stefan Niță, cel mai cunoscut Chef plant-based, te învață să faci brânzeturi vegane.
De la lapte vegan și iaurt până la parmezan, mozzarella sau swiss cheese. Totul fără lactoză, fără gluten, doar din ingrediente simple, naturale.
În atelierul de brânzeturi vegane, vei învăța:
A. Care sunt ingredinetele din care poți obține lapte și brânzeturi vegane
B. Secretele unui lapte vegetal cu consistență, gust și culoare
C. Care este procesul corect de fermentare pentru a obține o brânză vegană artizanală cu gust, consistență și aspect atrăgător
D. Cum să gătești usor și corect lapte vegetal, iaurt, brânzică de întins pe pâine, mozzarella, parmezan, cheddar, swiss cheese (branză cu găuri) și să obții acel gust specific de brânză
E. Ce gust au și cum să gătești brânzeturi vegane maturate
Cand si unde se intampla Atelierul de Brânzeturi Vegane
Data: Sambata, 29 ianuarie 2022
Locatie: rawia, Str. Putul lui Zamfir, Nr. 50
Participanti: 12
Interval orar: 10:00 – 16:00
Pret: 300 lei
Vei avea parte de:
1. 6 ore de curs intensiv, teorie si practica, cu Chef Stefan Nita
2. Accesul intr-o bucatarie special amenajata cu toate ustensilele necesare si ingrediente de cea mai buna calitate
3. Degustare branzeturi vegane
4. Ebook cu retele prezentate in cadrul cursului
5. Certificat de participare
Cine se poate înscrie la curs:
• Persoanele care doresc sa învețe cum să obțină lapte vegetal și brânzeturi vegane în bucătăria de acasă
• Persoanele care vor să reducă consumul de brânzeturi din alimentația zilnică
• Parinții care au copii cu alergii și intoleranțe la laptele de vacă sau proteina din lapte și sunt în căutarea alternativelor sănătoase
• Persoanele care se confruntă cu intoleranța la lactoza
!Acest curs nu necesita pregatire speciala sau experienta anterioara in bucatarie
Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati chefi vegetarieni din Romania.
Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania.Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.
Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale.A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.
Vrei sa te inscrii la atelier, dar ai cateva curiozitati sau nelalamuriri?
Scrie-ne un email: diana.luppa@gmail.com
Contacteaza-ne telefonic: 0742.070.242
Sau whatsapp: 0742.070.242